Διεξάγεται το Σάββατο η αθλητική εκδήλωση «Περπατώ ή τρέχω 5χλμ για τον Αυτισμό»


ΚΥΠΕ - Διεξάγεται το Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019, στο χωριό Ανώγυρα, στη Λεμεσό, η 3η Ετήσια Αθλητική Εκδήλωση με τίτλο «Περπατώ ή τρέχω 5χλμ για τον Αυτισμό», την οποία διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Magic Always Happens Cyprus» με την στήριξη της κοινοτικής αρχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, στις 17:30 θα διεξαχθεί ο παιδικός αγώνας, απόστασης 800 μέτρων, και στις 18:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας 5χλμ .
Μετά τον αγώνα, θα ακολουθήσει η τελετή απονομής Κυπέλλων και Μεταλλίων.
Όλα ανεξαιρέτως τα έσοδα διατίθενται για τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικoύ οργανισμού «Magic Always Happens Cyprus», και ιδιαίτερα για τη θεραπεία και επιμόρφωση ατόμων που εμπίπτουν στο φάσμα του Αυτισμού.
Στον αγώνα λαμβάνουν μέρος διεθνούς κύρους αθλητές, μαραθωνοδρόμοι και υπέρμαραθωνοδρόμοι, ως επίσης και δρομείς από όλα τα αθλητικά σωματεία της Κύπρου.
Την όλη προσπάθεια υποστηρίζουν ο Σύνδεσμος Αποδήμων του χωριού, Σύνδεσμοι και Σωματεία, αλλά και οι οικογένειες με άτομα στο φάσμα του Αυτισμού.
Την ημέρα της εκδήλωσης θα γίνονται και εισφορές για στήριξη του έργου του οργανισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες σε ότι αφορά θέματα στήριξης ή και χορηγίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω των email: [email protected] , [email protected] , [email protected] ή τηλεφωνικώς: 99 53 11 93, 99 60 72 92, 99 739 847.Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter
301