Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο KES College για τα «Ιατροτεχνολογικά προϊόντα στο Φαρμακείο»


Πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2016 το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Ιατροτεχνολογικά προϊόντα στο Φαρμακείο» στο κτήριο Α του KES College. Το σεμινάριο παρακολούθησαν οι φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών Βοηθοί (Τεχνικοί) Φαρμακείου, ενώ ομιλητές ήταν ο Πανίκος Κάρμιος, διευθυντής της εταιρείας CIM Biomedical Co.Ltd. και Αντρέας Παναγή διευθυντής της εταιρείας KKD Medline Ltd.

Στο σεμινάριο, παρουσιάστηκαν στους φοιτητές τα Ιατροτεχνολογικά προϊόντα που μπορούν να πωληθούν στο χώρο του φαρμακείου, όπως θερμόμετρα, σφυγμομανόμετρα, συσκευές μέτρησης σακχάρου κ.α., καθώς έγινε και επίδειξη για τον τρόπο λειτουργίας τους. Επίσης το σεμινάριο περιλάμβανε και πρακτική εξάσκηση καθώς οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσουν και να πάρουν ανάλογες μετρήσεις από τους συμφοιτητές τους.

Το KES College δίνει ιδιαίτερη σημασία και έμφαση στον εμπλουτισμό των πρακτικών και θεωρητικών γνώσεων των φοιτητών, ώστε η πολύπλευρη γνώση και μάθηση να τους μετατρέψει σε έτοιμους επαγγελματίες Βοηθούς (Τεχνικούς) Φαρμακείου μετά από την απόκτηση του Διπλώματός τους.

Το KES College ευχαριστεί θερμά του ομιλητές Πανίκο Κάρμιο και Αντρέα Παναγή για το ιδιαίτερα εποικοδομητικό σεμινάριο που παρουσίασαν.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











805