Εφτασφράγιστο ....μυστικό!!! το νέο ΔΣ της ΠΑΣΥΚΙ. Το Ygeia-News αποκαλύπτει ονόματα


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 1.00 μ.μ. η πρώτη συνεδρία των νεοκλεγέντων μελών του ΔΣ της Παγκύπριας Συντεχνίας των Κυβερνητικών Ιατρών. Παρά τις επίμονες προσπάθειες του Ygeia –News να τύχει επίσημης ενημέρωσης, εντούτοις από τους νεοεκλεγέντες, κανένας από αυτούς που μιλήσαμε, δεν ήθελε ούτε να αναφέρει ονόματα ούτε να δώσει οποιαδήποτε στοιχεία. Απεναντίας ζητηθηκαν ....εξηγήσεις!!!! από το Ygeia –News από που πήρε τις πληροφορίες για ονόματα που είχε μάθει.

Σημειώνεται ότι οι εκλογές έγιναν πριν από πέντε μερες!!!!! (από την περασμένη Πέμπτη!!!!). Η σημερινή συνεδρία για καταρτισμό του ΔΣ έγινε στις 1.00 μετά το μεσημέρι και είχε δοθεί υπόσχεση ότι θα εκδοθεί ανακοίνωση, κάτι όμως που δεν έγινε.

Το Ygeia –News που έχει στόχο την άμεση ενημέρωση του Κύπριου πολίτη σε θέματα υγείας παραθέτει ανεπίσημα τα αποτελέσματα της απογευματινής συνεδρίας:

Πρόεδρος: Δρ. Σωτήρης Κούμας

Αντιπρόεδρος: Δρ. Άδωνις Ελευθερίου

Γενικός Γραμματέας: Δρ. Πέτρος Κατσιολούδης

Ταμίας: Χρύσανθος Γεωργίου

Εκπρόσωπος Τύπου: Δρ.Φραγκόπουλος Φραγκίσκος

Το Ygeia-News παρά την πρωτοφανή αντιμετώπιση δημοσιογράφων δηλώνει απολυτο σεβασμό και εκτίμηση στο έργο των Κυβερνητικών Ιιατρών της Κύπρου τους οποίους αισθάνεται ότι πρέπει να ενημερώνει και να υπηρετεί.

Αν επιμονή μας από την περασμενη Πέμπτη!!!! να πληροφορηθουμε ονόματα εκλεγέντων είναι παράλογη απαίτηση και παραβιαζει δεοντολογία το αφήνουμε στον κάθε γιατρό και στον κάθε πολίτη να το κρίνει.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











278