ΔΗΣΥ: Η θέση της Κυβέρνησης για το ΓΕΣΥ είναι ξεκάθαρη και βρίσκεται στη Βουλή για έγκριση


«Η θέση και πρόταση της Κυβέρνησης για το Γενικό Σχέδιο Υγείας, την οποία και βεβαίως υποστηρίζει ο Δημοκρατικός Συναγερμός, είναι ξεκάθαρη και βρίσκεται στη Βουλή για έγκριση». Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΔΗΣΥ και προσθέτει:

«Τοποθετήσεις όπως αυτή της Συμμαχίας Πολιτών, που σκοπό έχουν να ενσπείρουν ζιζάνια, δεν εξυπηρετούν τον κοινό στόχο που είναι να δώσουμε στους πολίτες ένα λειτουργικό, βιώσιμο και αξιόπιστο σύστημα.

Αντιπαρερχόμαστε τους ακατανόητους ισχυρισμούς που προβάλλονται και καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις στη Βουλή να πάρουμε τις αποφάσεις που χρειάζονται για να περάσουμε στο στάδιο της εφαρμογής.

Ταυτόχρονα, καλούμε όσους ενδιαφέρονται ειλικρινά, να στηρίξουμε μαζί τις προσπάθειες της Κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού απέναντι σε παρελκυστικές ενέργειες ενδιαφερόμενων μερών και συμφερόντων, βάζοντας πάνω απ` όλα το συμφέρον της κοινωνίας και της υγείας των πολιτών.

Μπορεί άραγε η Συμμαχία Πολιτών, αφήνοντας στην άκρη άλλους πιθανούς πολιτικούς στόχους της, να τοποθετηθεί ξεκάθαρα απέναντι σε κομματικώς υποκινούμενα εμπόδια που βάζουν αυτή την ώρα κάποιοι στην προσπάθεια εφαρμογής;».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











275