Άδωνις Γεωργιάδης: Να το ξεκαθαρίσουμε: Τα PCR στην Κύπρο είναι αξιόπιστα


Διευκρινιστική δήλωση αναφορικά με τις πρόσφατες αναφορές του στην αξιοπιστία και την τιμολόγηση των PCR στην Κύπρο, έκανε ο Έλληνας Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι ουδέποτε έκανε «αναφορά στην ποιότητα των εργαστηριακών ελέγχων της Κύπρου που αποδεικνύεται από την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας».

«Να το ξεκαθαρίσουμε: Τα PCR στην Κύπρο είναι αξιόπιστα. Ουδέποτε έκανα αναφορά στην ποιότητα των εργαστηριακών ελέγχων της Κύπρου που αποδεικνύεται από την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας. Στην Κύπρο το πλαφόν του PCR είναι στα €50 αλλά οι συνθήκες της αγοράς είναι διαφορετικές».

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχικές δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη ήταν στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα της ΕΡΤ «Πρώτο Πρόγραμμα», όπου ερωτηθείς για τις τιμές των PCR σημείωσε ότι η δική του ενημέρωση είναι ότι οι τιμές των PCR στην Κύπρο κινούνται μεταξύ 20-50 ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτής της ερώτησης, ο κ. Γεωργιάδης είχε σημειώσει ότι «μία τιμή υπάρχει στα 20 ευρώ στην Κύπρο από μία εταιρεία –δεν θέλω να πω το όνομά της– η οποία, όπως μας είπαν οι δικοί μας γιατροί και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος στη συνάντηση που κάναμε –μας έφεραν τα χαρτιά– είναι πολύ χαμηλής αξιοπιστίας, κινέζικο και όχι παρόμοιο με αυτά που πωλούνται εδώ».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1122