Συνάντηση Κλάδου Ιατρών ΠΑΣΥΔΥ και Διεύθυνσης ΟΚΥπΥ


Υποεπιτροπές για παρακολούθηση και συνεχή αξιολόγηση υλοποίησης των σχετικών αποφάσεων

Με ανακοίνωσή του το ΔΣ του Κλάδου Ιατρών ΠΑΣΥΔΥ αναφέρει ότι «την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κλάδου με τη διεύθυνση του ΟΚΥπΥ με επικεφαλής τον κ. Κύπρο Σταυρίδη, Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή του Οργανισμού. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και δόθηκε η ευκαιρία στις δύο πλευρές να συζητήσουν όλα τα θέματα που ως Κλάδος εγγράψαμε, όπως είναι η ασφαλιστική κάλυψη, η στελέχωση τμημάτων και κλινικών, οι δομές κ.α.

Ο Κλάδος κατέθεσε συγκεκριμένες εισηγήσεις οι οποίες έγιναν αποδεκτές και αποφασίστηκε η δημιουργία υποεπιτροπών για παρακολούθηση και συνεχή αξιολόγηση υλοποίησης των σχετικών αποφάσεων. Οι επιτροπές οι οποίες θα συνεδριάζουν κάθε 15 ημέρες θα απαρτίζονται από εκπροσώπους του ΔΣ του Κλάδου και εκπρόσωπο του ΟΚΥπΥ με τη συμμετοχή του Γενικού Διευθυντή του ΟΚΥπΥ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Ιατρών και Κλινικών Διευθυντών εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συνάντηση με τον ΟΚΥπΥ και τις εξελίξεις που σημειώθηκαν και αναμένει ότι αυτή τη φορά τα όσα συμφωνούνται θα υλοποιούνται με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τα δημόσια νοσηλευτήρια και των ιατρούς εργαζόμενους σε αυτά».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











534