ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.: Ο ΟΚΥπΥ να σταματήσει να παραπληροφορεί


«Να μιλά μόνο για τις δικές του θέσεις, όχι τις δικές μας»

Η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ., με ανακοίνωσή της εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της και την πλήρη απογοήτευσή της για την τοποθέτηση του ΟΚΥπΥ ότι «η συντεχνία συμβιβάζεται με την πρόσληψη 150 αντί 350 νοσηλευτών σε πρώτη φάση» και κατηγορεί τους εκπροσώπους του οργανισμού ότι «προσπαθούν με τις δηλώσεις τους ή τη διαρροή πληροφοριών, να προκαταλάβουν το αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη για τη στελέχωση των δημόσιων νοσηλευτηρίων και να επηρεάσει προς το συμφέρον του το αποτέλεσμα».

Όπως αναφέρει η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. «αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε διαβουλεύσεις με τον οργανισμό για επιβεβαίωση των άμεσων αναγκών σε νοσηλευτικό προσωπικό στα δημόσια νοσηλευτήρια. Μέχρι στιγμής επιβεβαιωνόμαστε για όλα όσα εμπεριστατωμένα παρουσιάζαμε στις μελέτες μας σε σχέση με τη στελέχωση. Ο ΟΚΥπΥ με διάφορα τεχνάσματα στα ΜΜΕ καταβάλλει προσπάθειες να προκαταλάβει την έκβαση των διαπραγματεύσεων που θα συνεχιστούν την προσεχή Τρίτη».

Η  ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. επαναλαμβάνει την απόφαση του Δ.Σ. της ότι «σε περίπτωση που την ερχόμενη Τρίτη δεν επιτευχθεί και δεν υπογραφεί συμφωνία αναφορικά με την κάλυψη  των αναγκών των δημόσιων νοσηλευτηρίων με νοσηλευτικό προσωπικό, θα ενεργοποιήσει τις αποφάσεις της για τη λήψη απεργιακών και άλλων μέτρων».

 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter
426