ΠΑΣΥΔΥ: Αναστέλλονται οι προσπάθειες για συλλογή χρημάτων για τον μικρό Αντώνη


Η ΠΑΣΥΔΥ (Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού, Κλάδος Νοσηλευτικού Προσωπικού Ψυχικής Υγείας) Σε συνέχεια προσφάτων μας ανακοινώσεων, για το θέμα του μικρού Αντώνη Ανδρέου, λαμβάνοντας υπόψιν τις αποφάσεις της Κυβέρνησης καθώς και την ανακοίνωση της οικογένειας  του μικρού Αντώνη ανακοινώνει τα ακόλουθα:

«Κατ΄ αρχή εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες για την συγκινητική ανταπόκριση τους για το θέμα του μικρού Αντώνη.

Εκφράζουμε επίσης τις θερμές ευχαριστίες μας στους συναδέλφους για το ενδιαφέρον που επέδειξαν να συνδράμουν στην προσπάθεια συλλογής χρημάτων προς όφελος του μικρού Αντώνη.

 Ευχαριστίες και ικανοποίηση οφείλουμε να εκφράσουμε και προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Υπουργό Υγείας για την απόφαση τους να συνδράμουν για την κάλυψη των εξόδων για τη θεραπεία του μικρού Αντώνη, με την ευχή να προχωρήσουν το συντομότερο οι διαδικασίες ώστε παρασχεθεί έγκαιρα η θεραπεία στον μικρό Αντώνη. Παράλληλα δηλώνουμε το ενδιαφέρον μας, αλλά και την ολόψυχη συμπαράσταση μας στον μικρό Αντώνη και στους ήρωες γονείς του.

Τέλος, ενόψει των εξελίξεων, και μετά από συνεννόηση με τους γονείς του Αντώνη  αναστέλλονται οι προσπάθειες για συλλογή χρημάτων με την ευχή όλα να κυλήσουν θετικά και ο μικρός Αντώνης να πάρει την απαιτούμενη θεραπεία, που θα του εξασφαλίσει την ευκαιρία και το δικαίωμα να μεγαλώσει και να ζήσει με υγεία».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











743