Οι γιατροί της ΠΑΣΥΔΥ δεν θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία των ιατρών μελών της ΠΑΣΥΚΙ


Έχει οριστεί συνάντηση του Γενικού Εκτελεστικού Διευθυντή του ΟΚΥπΥ με αντιπροσωπεία του ΔΣ του Κλάδου για αύριο Πέμπτη 11.05.2023 στις 11:30

Mε ανακοίνωσή του ο Κλάδος Ιατρών και Κλινικών Διευθυντών της ΠΑΣΥΔΥ αναφέρει:

 «Σε συνέχεια της απαντητικής επιστολής του ΟΚΥπΥ με την οποία ενημερωθήκαμε για τις μέχρι σήμερα ενέργειές του Οργανισμού αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και τη δέσμευση ότι η ασφαλιστική κάλυψη από το κράτος επεκτείνεται μέχρι το τέλος του έτους, και παρόλο που η εξέλιξη αυτή δεν επιλύει οριστικά το πρόβλημα της ασφαλιστικής κάλυψης των ιατρών των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων, ο Κλάδος μας εκφράζει για ακόμη μια φορά την ικανοποίησή του για την έστω και προσωρινή διευθέτηση του ζητήματος.

Ταυτόχρονα πιστοί στη δέσμευση μας για λύση προβλημάτων και επίτευξη ικανοποιητικών ρυθμίσεων σε εκκρεμούντα θέματα μέσα σε πνεύμα συνεννόησης και εποικοδομητικού διαλόγου, έχουμε ζητήσει κατεπείγουσα συνάντηση με τη διεύθυνση του ΟΚΥπΥ για συζήτηση τόσο του θέματος ασφαλιστικής κάλυψης όσο και άλλα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους ιατρούς που εργάζονται στα δημόσια νοσηλευτήρια. Η διοίκηση του Οργανισμού ανταποκρίθηκε άμεσα και έχει οριστεί συνάντηση του Γενικού Εκτελεστικού Διευθυντή του ΟΚΥπΥ με αντιπροσωπεία του ΔΣ του Κλάδου για αύριο Πέμπτη 11.05.2023 στις 11:30.

Δεδομένης της γραπτής δέσμευσης των αρμόδιων αρχών για συνέχιση της ασφαλιστικής κάλυψης και της αυριανής συνάντησης, ο Κλάδος Ιατρών και Κλινικών Διευθυντών της ΠΑΣΥΔΥ ανακοινώνει ότι τα μέλη του δεν θα συμμετάσχουν στην εξαγγελθείσα για αύριο 24ωρη απεργία των συναδέλφων ιατρών μελών της ΠΑΣΥΚΙ. Παράλληλα, προειδοποιούμε ότι η στάση της Συντεχνίας μας δεν πρέπει να τυγχάνει οποιασδήποτε παρερμηνείας. Και τούτο γιατί αν ο διάλογος μας με τον ΟΚΥπΥ με οποιονδήποτε τρόπο δεν μας ικανοποιήσει τότε θα εξετάσει και ο Κλάδος μας τη λήψη δυναμικών μέτρων αντίδρασης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











456