Ο Παναγιώτης Γεωργίου συνεχίζει στην ηγεσία της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.


«Στηρίξτε τον δύσκολο αγώνα που δίνουν κάθε μέρα οι νοσηλευτές»

Ο Παναγιώτης Γεωργίου παραμένει στην ηγεσία της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. για άλλη μια τριετία, στην πιο καθοριστική περίοδο για την υγεία του λαού μας. Ο κ. Γεωργίου, με την ευκαιρία της εκλογής του στη θέση του Γενικού Γραμματέα για άλλη μια θητεία, απευθύνει συναδελφική αλληλεγγύη σε όλους τους νοσηλευτές και νοσηλεύτριες και τους καλεί να στηρίξουν αυτόν τον δύσκολο αγώνα που πραγματοποιεί η Κύπρος, όπως και άλλα κράτη, για διαχείριση της κρίσης του COVID - 19.

Ταυτόχρονα, ο κ. Γεωργίου καλεί άμεσα το Υπουργείο Υγείας, τον ΟΚΥπΥ και όλες τις διοικήσεις των νοσοκομείων να προστατεύσουν το νοσηλευτικό προσωπικό, να το εφοδιάσουν με τα κατάλληλα αναλώσιμα και να κινηθούν με τάχιστους ρυθμούς για αύξηση της στελέχωσης, καθώς ο χρόνος κινείται σε βάρος μας. «Χωρίς καλά επανδρωμένους νοσηλευτές και νοσοκομεία, η μάχη είναι άνιση», αναφέρει, «καλώντας ταυτόχρονα τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και να περιοριστεί, όπου είναι δυνατόν, για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού».

Ο κ. Γεωργίου προήδρευσε την περασμένη Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020, συνεδρίας του 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών, μετά την κατάρτιση του Δ.Σ. σε Σώμα.  

Το νέο Δ.Σ. είναι: Παναγιώτης Γεωργίου, Γενικός Γραμματέας, Αλέξανδρος Ερωτοκρίτου, Βοηθός Γενικός Γραμματέας, Σάββας Ιακώβου, Οργανωτικός Γραμματέας, Χρίστος Χριστοδούλου, Ταμίας, Θεόδωρος Πετέλης, Βοηθός Οργανωτικός Γραμματέας και Εκπρόσωπος Τύπου, Πετρούλα Παρασκευά, Γραμματέας Διαφώτισης και Εκδόσεων, Δομέτιος Σκουρουπάθη, Εκπρόσωπος Νοσηλευτών Ψυχικής Υγείας, Φαίδων Ηλία, Ευγένιος Πεγειώτης, Θεόδωρος Τράπαλης, Παναγιώτης Γεωργίου (Πάφος), Λούκας Παναγιώτου, Βασίλης Βασιλείου, Γιώργος Σάββα και Άγγελος Ιωάννου, μέλη/σύμβουλοι Δ.Σ.

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1155