Mήνυμα ΠΑΣΥΔΥ προς τους/τις φοιτητές-τριες της Νοσηλευτικής


 Με μήνυμα της  προς τους/τις φοιτητές-τριες της Νοσηλευτικής Κλάδος Νοσηλευτικού Προσωπικού της ΠΑΣΥΔΥ αναφέρει: 

Συναδέλφισσες φοιτήτριες, Συνάδελφοι φοιτητές,

Εκ μέρους των Κλάδων Νοσηλευτών ΠΑΣΥΔΥ απευθύνουμε σε όλους σας εγκάρδιο χαιρετισμό και σας καλωσορίζουμε στα Δημόσια Νοσηλευτήρια, τα οποία τους τελευταίους 10 μήνες περίπου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον δύσκολο αγώνα που διεξάγεται καθημερινά ενάντια στην πανδημία.

Όπως ήδη γνωρίζετε, θα προσφέρετε υπηρεσίες σε μη covid τμήματα σε καθήκοντα σχετικά με την κλινική σας άσκηση.  Αποτελεί γεγονός ότι η παρουσία σας θα ενισχύσει τα Δημόσια Νοσηλευτήρια με ανθρώπινο δυναμικό και θα είναι καταλυτική ως προς την επιτυχή αντιμετώπιση του ιού και γι’ αυτό θέλουμε να σας απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η βοήθεια προς τους μελλοντικούς συναδέλφους σας όσο και προς τους συμπολίτες μας, που έχουν την απόλυτη ανάγκη μας, είναι αδιαμφισβήτητα σημαντική και αξιέπαινη.  Επιπρόσθετα, η προσφορά των πολύτιμων υπηρεσιών σας σε μια περίοδο υγειονομικής κρίσης θα σας παρέχει την ευκαιρία για απόκτηση χρήσιμης και σημαίνουσας επαγγελματικής και εκπαιδευτικής εμπειρίας και γνώσης.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Δεν σας κρύβουμε ότι αναγνωρίζουμε και συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες σας και ίσως την αγωνία που μπορεί να αισθάνεστε, ωστόσο σας διαβεβαιώνουμε ότι η συμμετοχή σας και η καθοριστική συμβολή σας στην αναχαίτιση της πανδημίας θα σας προσφέρει απέραντη ηθική ικανοποίηση και θα αποτελέσει μία ξεχωριστή εμπειρία για σας, για την οποία θα είστε για πάντα περήφανοι.

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, μαζί θα νικήσουμε τον αόρατο εχθρό. μαζί θα τα καταφέρουμε"




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1890