Μηνυμα Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού της ΠΑΣΥΔΥ στα μέλη της


Με ανκοίνωσή του ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού Κλάδος Νοσηλευτικού Προσωπικού Ψυχικής Υγείας της ΠΑΣΥΔΥ αναφέρει: 

Συνάδελφοι,

Τα Δ.Σ. των Νοσηλευτικών Κλάδων της ΠΑΣΥΔΥ επιθυμούν να εκφράσουν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς όλους τους συναδέλφους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος και έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τις σοβαρές επιπτώσεις που έχει επιφέρει ο εντοπισμός κρουσμάτων του ιού COVID-19 στη χώρα μας.

Εδώ και 5 μέρες οι συνάδελφοι με υπερβάλλοντα ζήλο και καταβάλλοντας το άπαν των δυνάμεών τους εργάζονται νυχθημερόν αγόγγυστα θέτοντας ταυτόχρονα σε κίνδυνο και τον ίδιο τους τον εαυτό, με στόχο να συμβάλουν στην προστασία του συνόλου των πολιτών και να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους συνανθρώπους μας που έχουν νοσήσει από τον ιό COVID-19.

Ως Δ.Σ. είμαστε σε συνεχή επαφή με τις Νοσηλευτικές Διοικήσεις των Νοσοκομείων, καθώς επίσης και με τον ΟΚΥπΥ, για αντιμετώπιση των διαφόρων θεμάτων που προκύπτουν εξαιτίας των καταιγιστικών αυτών εξελίξεων στον τομέα της υγείας.

Ως προτεραιότητά μας, σε αυτό τον δύσκολο δρόμο που καλούμαστε να διανύσουμε, έχουμε θέσει τη διασφάλιση των πιο κάτω βασικών αρχών:

-      Παροχή όλων των απαραίτητων προστατευτικών μέσων για προφύλαξη των συναδέλφων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, αλλά και για να είναι ταυτόχρονα σε θέση να συνεχίσουν να προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή φροντίδα υγείας σε όλους τους νοσηλευόμενους ασθενείς.

-       Επαρκής στελέχωση των Δημόσιων Νοσοκομείων.

-       Παροχή των αναγκαίων διευκολύνσεων προς τους συναδέλφους, ούτως ώστε παράλληλα με την άσκηση των καθηκόντων τους να έχουν τη δυνατότητα να φροντίζουν και την οικογένειά τους.

Σε όλους τους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους ευχόμαστε καλή δύναμη και επιθυμούμε να τους μεταφέρουμε ότι η ανιδιοτελής και αμέριστη προσφορά τους αναγνωρίζεται από το σύνολο της κοινωνίας μας.

Από τα Διοικητικά Συμβούλια"




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











694