Και οι νοσηλευτές της ΠΑΣΥΔΥ θα συμμετάσχουν στη δίωρη στάση εργασίας


Με ανακοίνωσή του, ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού-ΠΑΣΥΔΥ αναφέρει:    

«Η σημερινή μας ανακοίνωση αναφορικά με την άσκηση βίας εναντίον συναδέλφου στο ΤΑΕΠ του Γ.Ν.Λεμεσού αποτελεί εκ νέου καταδίκη για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στα ΤΑΕΠ , αλλά και εκ νέου έκκληση προς όλους τους αρμοδίους για να ασχοληθούν επιτέλους σοβαρά και υπεύθυνα με τα καίρια και χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΤΑΕΠ.

Δυστυχώς, όπως διαπιστώνεται, οι συνεχιζόμενες εκκλήσεις μας για ενασχόληση με το θέμα και η έκκληση για συνεργασία με στόχο την επίλυση των προαναφερόμενων δεν έχουν ανταπόκριση.

Ως εκ τούτου το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου αποφάσισε όπως στην προσπάθεια μας να καταστήσομε σαφές προς ΄όλους ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για επίλυση των θεμάτων που αντιμετωπίζουν τα ΤΑΕΠ, οι συνάδελφοι μέλη μας, που εργάζονται στα ΤΑΕΠ, θα συμμετάσχουν στην αυριανή (Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου) δίωρη στάση εργασίας από τις 12-2μ.μ.

Τα μηνύματά της αυριανής κινητοποίησης ας ελπίσουμε ότι θα βρουν ευήκοα ώτα αυτή τη φορά και ότι οι αρμόδιοι θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων με στόχο την προστασία της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων καθώς και τη βελτίωση των συνθηκών στα ΤΑΕΠ προς όφελος των πολιτών-ασθενών».

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











642