Ευχαριστίες Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ στην ΑΗΚ και Αστυνομία


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού επιθυμεί να εκφράσει δημόσια τες θερμές του ευχαριστίες προς τη Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου  (Διοίκηση, Επιτροπή Ταμείου Ευημερίας και Προσωπικό) για την ευγενή και άμεση ανταπόκριση για παραχώρηση διαμερισμάτων στο Πρωταρά, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από Νοσηλευτές που εργάζονται στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

 Αντίστοιχες ευχαριστίες οφείλουμε και στον Σύνδεσμο Αστυνομίας Κύπρου ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και μας παραχώρησε αριθμό δωματίων στην Λευκωσία για διαμονή  συναδέλφων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαμονής.

Για συναδέλφους που εργάζονται στην Πάφο τους πληροφορούμε ότι είναι στην διάθεση τους τα διαμερίσματα της ΠΑΣΥΔΥ στην περιοχή Χλώρακας.

Όσον αφορά την περιοχή Λεμεσού όπου και εκεί παρουσιάζεται ανάγκη εξεύρεσης χώρων διαμονής κάνουμε έκκληση σε οποιονδήποτε μπορεί να διαθέσει χώρους  να επικοινωνήσει μαζί μας.

Τέλος απευθύνουμε εγκάρδιο χαιρετισμό σε όλους τους Νοσηλευτές που παρά τους σοβαρούς  κινδύνους που μας απειλούν, λόγω του αόρατου και ύπουλου εχθρού, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μάχης, τους καλούμε να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προσπερνώντας τις οποιεσδήποτε δυσκολίες και παραγνωρίζοντας τον οποιοδήποτε κρίθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Τώρα είναι η ώρα του αγώνα, η ώρα της απόδοσης ευθυνών μπορεί να περιμένει.

Συνάδελφοι το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου είναι στην διάθεση σας για οποιανδήποτε βοήθεια χρειαστείται.

Κουράγιο και Καλή Δύναμη Συνάδελφοι. 

(Τηλέφωνα επικοινωνίας 99493054,99680391)




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











764