Έκκληση ΠΑΣΥΔΥ στα μέλη της ναι οικονομική ενίσχυση του μικρού Αντώνη


 Τα Διοικητικά Συμβούλια των Κλάδων Νοσηλευτών της ΠΑΣΥΔΥ μετά από συνεννόηση με την οικογένεια του μικρού Αντώνη Αντρέου και μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται από διάφορους φορείς για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας, ώστε ο μικρός Αντώνης να μπορέσει το συντομότερο δυνατό να μεταφερθεί στην Αμερική για θεραπεία, έχουμε αποφασίσει τα ακόλουθα:

  1. Να απευθύνουμε έκκληση σε όλα τα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Αντώνη μέσω των τραπεζικών λογαριασμών που έχουν ανοιχθεί.
  2. Σε συνεργασία με την οικογένεια του Αντώνη να μελετήσουμε άλλους τρόπους και δράσεις με στόχο να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσόν που χρειάζεται για τη μετάβαση του Αντώνη στο εξωτερικό για θεραπεία.
  3. Να απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες, ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του, να ενισχύσει οικονομικά την οικογένεια του μικρού Αντώνη. Επίσης απευθύνουμε έκκληση στην πολιτεία, Πρόεδρο της Δημοκρατίας και Υπουργείο Υγείας να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια που υπάρχουν ώστε το ποσόν που απαιτείται για την θεραπεία του μικρού Αντώνη να καλυφθεί το συντομότερο δυνατόν,  



Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











969