Το βιβλίο «Γλυκιές συνταγές» συνεισφέρει για στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος


Η μάχη του Πανίκου Χαραλάμπους με τη λευχαιμία συγκίνησε την ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. και στήριξε την έκδοσή του

Ο Πανίκος Χαραλάμπους ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος, ένας καλός οικογενειάρχης. Μέχρι που η λευχαιμία χτύπησε την πόρτα του και ανέτρεψε τα σχέδια και τη ζωή του. Όταν έφυγε το 2017, σε ηλικία 47 χρόνων, ένα από τα όνειρά του ήταν να δει σε βιβλίο τις συνταγές ζαχαροπλαστικής του, που τόσα χρόνια έγραφε σε τετράδια δημοτικού, και να χαρίσει απλόχερα την αγάπη του σε συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη.
Ο ζαχαροπλάστης Πανίκος έφυγε και η σύζυγός του Σταυρούλα θέλησε να κάμει το όνειρό του πραγματικότητα, με την πολύτιμη στήριξη και συνεργασία του αγαπημένου του φίλου και συνάδελφου Χρίστου. Μάζεψαν τις συνταγές και έπιασαν δουλειά. 
Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών, που το 2017 έκανε εκστρατεία για να βοηθήσει τον Πανίκο στην εξεύρεση μυελού των οστών, πίστεψε στον σκοπό του βιβλίου και αποφάσισε να καλύψει όλα τα έξοδα της έκδοσής του. Ένα χαριτωμένο και χρήσιμο βιβλίο ζαχαροπλαστικής, γραμμένο με αγάπη, κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες υπό τον τίτλο «Γλυκιές συνταγές» από τη Φυλλίς Εκδοτική.
Όλα τα έσοδα του βιβλίου, που πωλείται στην επιχορηγημένη τιμή των €5,00, θα δοθούν για την οικονομική στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και την προώθηση του νέου του οράματος…για ένα κόσμο παιδικά χαμόγελα! 
Αναφέρει η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. στον χαιρετισμό της με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου: «Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών έχει μια ιστορία και μια κοινή πορεία με τον Πανίκο. Τότε ακριβώς που εμείς παλεύαμε στους δρόμους για την καταξίωση του κλάδου μας, ο φίλος Πανίκος έδινε τη δική του μάχη. Και τότε εμείς συμπορευτήκαμε μαζί του, συμμετέχοντας σε μια μεγάλη ανθρωπιστική εκστρατεία ζωής σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, μέσω της συλλογής δείγματος στοματικού επιχρίσματος (σάλιου), για έναν ιερό σκοπό. Για τον συνάνθρωπό μας. Δυο χρόνια μετά, το σύνθημα «Γίνε εθελοντής δότης…δώσε σκυτάλη στη ζωή» παραμένει αναλλοίωτο, και το όνειρο του Πανίκου γίνεται πραγματικότητα». 
Το βιβλίο θα διατίθεται:
Σταυρούλα Kανταρή, 99 585813
ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ., 22 379610 
Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, 22 210851




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











279