Δημόσια διαβούλευση το ερχόμενο Σάββατο για ΓΕΣΥ και αυτονόμηση των νοσοκομείων


Δημόσια διαβούλευση με σκοπό την ανάπτυξη των βασικών αρχών των δύο μεταρρυθμιστικών νομοσχεδίων του τομέα της υγείας, που αφορούν στην εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓEΣΥ), και την αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 4 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στη Δημοσιογραφική Εστία, στη Λευκωσία.

Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως ο Υπουργός Υγείας Φίλιππος Πατσαλής, προσκαλεί όλους στη διαβούλευση που εμπίπτει στη σειρά δράσεων που το Υπουργείο Υγείας οργανώνει με στόχο την ενίσχυση του δημόσιου διαλόγου με όλους τους εμπλεκομένους φορείς.
Όπως σημειώνεται, σε αυτή την πορεία, το Υπουργείο Υγείας αναγνωρίζει τη σημαντικότητα της συνεργασίας με όλους τους φορείς της κοινωνίας ανεξαίρετα.
«Μέσω του δημοσίου διαλόγου επιδιώκεται η εξασφάλιση της κάθε δημιουργικής σκέψης και συνεισφοράς, ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο, που είναι η εφαρμογή ενός ποιοτικού, αναβαθμισμένου και καθολικού σχεδίου υγείας για τους πολίτες του τόπου μας και η δημιουργία ενός βιώσιμου συστήματος Υγείας στη χώρα μας», καταλήγει η ανακοίνωση.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











299