Διευκολύνσεις προς δικαιούχους που επιθυμούν να εγγραφούν σε Προσωπικό Ιατρό για ενήλικες και παιδιά


Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) ενημερώνει ότι, σε συνέχεια της έναρξης της διαδικασίας εγγραφής ενηλίκων στο Μητρώο Δικαιούχων του ΓεΣΥ μέσω του λογισμικού συστήματος του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, στις 6 Μαΐου 2019, άρχισε η διαδικασία εγγραφής των δικαιούχων παιδιών. Οι γονείς/κηδεμόνες των δικαιούχων παιδιών θα μπορούν να ενεργοποιήσουν την εγγραφή τους και να επιλέξουν Προσωπικό Ιατρό-Παιδίατρο από όλα τα νοσηλευτήρια του Οργανισμού.

Η διαδικασία εγγραφής των δικαιούχων παιδιών είναι επίσης απλή και μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά από τους γονείς ή/και τους κηδεμόνες του παιδιού, είτε με καθοδήγηση από τον Παιδίατρο.

Στα Εξωτερικά Ιατρεία Παιδιατρικής στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ θα γίνεται διευκόλυνση της εγγραφής τους από καταρτισμένους εθελοντές, Λειτουργούς Υγείας και τους ίδιους τους Παιδιάτρους, είτε ηλεκτρονικά είτε συμπληρώνοντας το Έντυπο Εγγραφής σε Προσωπικό Ιατρό που θα υπάρχει στον χώρο.

Καλούνται οι δικαιούχοι και οι γονείς/κηδεμόνες των δικαιούχων παιδιών που επιθυμούν να εγγραφούν οι ίδιοι ή να εγγράψουν το παιδί τους σε Προσωπικό Ιατρό του ΟΚΥπΥ να προσκομίζουν απαραίτητα το δελτίο ταυτότητάς τους και των παιδιών τους για αποφυγή πιθανής ταλαιπωρίας.

Διευκρινίζεται, επίσης, πως η εγγραφή των δικαιούχων άρχισε και θα είναι μια συνεχής διαδικασία, χωρίς ημερομηνία λήξης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











366