Διάλεξη για τις παθήσεις της θωρακικής αορτής διοργάνωσε η Medochemie


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε Διάλεξη που διοργάνωσε η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie με θέμα «Η Παθολογία Θωρακικής Αορτής – Κλινική Αξιολόγηση και Ενδείξεις για Χειρουργική Διόρθωση» και ομιλητή τον διακεκριμένο Καθηγητή Καρδιολογίας και Αναπληρωτή Πρόεδρο του καρδιολογικού τομέα του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Δρ. Γεώργιο Αθανασόπουλο.

Η εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Amathus στη Λεμεσό, εντάσσεται στο πλαίσιο του επιστημονικού ενημερωτικού προγράμματος της Medochemie, που φέρει το γενικό τίτλο «Σύγχρονες Εξελίξεις στην Ιατρική».

Τη διάλεξη παρακολούθησαν δεκάδες ιατροί, καρδιολόγοι και γενικοί παθολόγοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Δρα Αθανασόπουλο για τις σύγχρονες ιατρικές έρευνες και κατευθυντήριες οδηγίες που αφορούν στην αντιμετώπιση του πολύ σημαντικού και ευαίσθητου θέματος των παθήσεων της θωρακικής αορτής. Παράλληλα, ο Δρ. Γεώργιος Αθανασόπουλος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσε το ακροατήριο προτείνοντας νέες, αποτελεσματικές και ασφαλείς λύσεις.

Όπως διαπιστώθηκε από το σύνολο των συμμετεχόντων, η όλη εκδήλωση ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, τόσο σε επιστημονικό όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου και της Κυπριακής Καρδιολογικής Εταιρείας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











356