Το Βραβείο Εξαγωγών Υπηρεσιών 2020 απονεμήθηκε στην NIPD Genetics


Με το Βραβείο Εξαγωγών Υπηρεσιών για το 2020 διακρίθηκε ο οργανισμός βιοτεχνολογίας NIPD Genetics, μέλος του ευρωπαϊκού κολοσσού Medicover.

Η απονομή των Βραβείων έγινε την Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Σε δηλώσεις του με αφορμή τη σημαντική αυτή βράβευση, o Διευθύνων Σύμβουλος της NIPD Genetics, Καθηγητής Φίλιππος Πατσαλής, ανέφερε ότι «το Βραβείο αυτό αποτελεί ακόμη μια απόδειξη των επιστημονικών και επιχειρηματικών δυνατοτήτων της ομάδας μας, διανοίγοντας δρόμους και τοποθετώντας τη χώρα μας ανάμεσα στα σημαντικά κέντρα στον τομέα της βιοτεχνολογίας και εξαγωγής καινοτόμων και ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών διεθνώς». «Η πορεία αυτή», διαβεβαίωσε ο κ. Πατσαλής, «θα συνεχιστεί και θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο, καθώς από τον Ιανουάριο του 2022 η NIPD Genetics ανήκει στην ομάδα του ευρωπαϊκού κολοσσού παροχής ιατρικών και κλινικών υπηρεσιών Medicover, στοιχείο που δίνει τεράστια προοπτική στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τον οργανισμό προς τους ασθενείς, διεθνώς».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1302