Δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη τα αίτια θανάτου 36χρονου από το Φρέναρος


Μετά τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις θα διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του 36χρονου από το Φρέναρος, ο οποίος έχασε το Σάββατο το βράδυ τη ζωή του, όταν έπεσε και κτύπησε το αριστερό του μάτι στον πάγκο της κουζίνας του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 36χρονου έγινε τη Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Σύμφωνα με την κ. Αντωνίου έχουν ληφθεί δείγματα από το νεκρό για τη διενέργεια περαιτέρω επιστημονικών εξετάσεων. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 36χρονου θα διαπιστωθούν μετά τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις. Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο γύρω στις 21:15 το βράδυ ο 36χρονος εντοπίστηκε από τους οικείους του αναίσθητος στο σπίτι του στο Φρέναρος και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι. Εκεί οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Η σορός του 36χρονου επιθεωρήθηκε από αστυνομικό, ο οποίος διαπίστωσε πως έφερε μώλωπες στο αριστερό ζυγωματικό και μικρό τραύμα στο αριστερό βλέφαρο.

Διαβάστε εδώ: Αιφνίδιος θάνατος 36χρονου από το Φρέναρος-Δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











425