Δ. Συλλούρης: Δέσμευση Βουλής στον αγώνα για διαμόρφωση εθνικής πολιτικής ενάντια στον καρκίνο


Τη δέσμευση της Βουλής των Αντιπροσώπων στον αγώνα για διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης εθνικής πολιτικής ενάντια στον καρκίνο, επανέλαβε ο Πρόεδρος του Σώματος Δημήτρης Συλλούρης.

Σε αναφορά του ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, κατά τη συνεδρία της την Παρασκευή το πρωί, για τον Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, όπως έχει ορισθεί παγκοσμίως ο Οκτώβριος, ο κ. Συλλούρης εξέφρασε την υποστήριξη της Βουλής των Αντιπροσώπων στο Europa Donna Κύπρου, καθώς και τις ευχαριστίες της για την πολύτιμη έμπρακτη προσφορά του, και για την καθοριστική συμβολή του στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο και ειδικότερα για τον καρκίνο του μαστού.

Ο κ. Συλλούρης είπε πως η Βουλή των Αντιπροσώπων, συμμετέχοντας στην παγκόσμια αυτή προσπάθεια που καταβάλλεται εντατικά κάθε Οκτώβριο, επαναβεβαιώνει τη δέσμευσή της στον αγώνα για διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης εθνικής πολιτικής ενάντια στην επάρατη νόσο.

«Καλούμε τέλος όλους τους αρμόδιους φορείς, αλλά και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά να συμβάλουν, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων τους, στη στήριξη των καρκινοπαθών», σημείωσε ο Πρόεδρος της Βουλής.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











391