Βράβευση του Γιώργου Πασιά, απόφοιτου του Πανεπιστημίου Frederick και Κλινικού Φαρμακοποιού


Με ιδιαίτερη χαρά, το Ακαδημαϊκό και Διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Frederick συγχαίρει τον Γιώργο Πασιά, απόφοιτο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Κλινικής Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Frederick και μέλος του Ειδικού Διδακτικού Προσωπικού στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου για τη βράβευσή του.

Ο Γιώργος Πασιάς, βραβεύτηκε για την ερευνητική του εργασία που υποβλήθηκε στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Φοιτητές στην Έρευνα- ΦΟΙΤΩ 2016», που προκήρυξε το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας. Ο τίτλος της ερευνητικής εργασίας ήταν «Αλληλεπιδράσεις Φαρμάκων σε ασθενείς με Νόσο του Parkinson» και απέσπασε Έπαινο στην Κατηγορία Β΄: Μεταπτυχιακοί Φοιτητές.

Η εν λόγω έρευνα, μέρος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Κλινικής Φαρμακευτικής του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Frederick, έγινε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.

Συνεπιβλέποντες ήταν η Ανώτερη Νευρολόγος του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου Δρ Ελένη Ζαμπά-Παπανικολάου και ο Καθηγητής Παναγιώτης Ν. Κουρουνάκης του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Frederick.

Η απονομή του Βραβείου, έγινε στο πλαίσιο της «Βραδιάς του Ερευνητή» από τον Δρα Βασίλειο Τσάκαλο, Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











324