Μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο, υπογράμμιε η Αννίτα Δημητρίου


Το μήνυμα ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί έστειλε σήμερα η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου, προσθέτοντας πως η Πολιτεία πάντοτε θα στηρίζει πρωτοβουλίες όπως αυτή της πορείας Χριστοδούλας, που έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις και στις καρδιές του κόσμου.

Σε χαιρετισμό της στην 48η Πορεία Χριστοδούλας στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, που ξεκίνησε από τη Δερύνεια, η κα. Δημητρίου είπε πως «το φετινό σύνθημα της πορείας Χριστοδούλας, μιας επιτυχημένης διαδρομής που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση που συνεχίζεται για 48 χρόνια, είναι «Να είσαι εκεί». «Εδώ είμαστε όλοι και όλες για ακόμη μια χρονιά να περπατήσουμε για ένα σκοπό, να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου», είπε.

Πρόσθεσε ότι «αυτό είναι το μήνυμα, ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί και σημασία έχει να επενδύσουμε στην πρόληψη, στην έγκαιρη διάγνωση και στο ότι θα πρέπει να συμπαραστεκόμαστε ο ένας στον άλλο και η μία στην άλλη. Μαζί ενωμένοι και ενωμένες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα, μαζί και τον καρκίνο».

Ανέφερε ακόμα ότι θέλουμε να μεταφέρουμε το μήνυμα στήριξης στο συνάνθρωπο και ευαισθητοποίησης. «Εμείς ως Πολιτεία πάντοτε θα στηρίζουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, όπως η πορεία Χριστοδούλας που έχει καθιερωθεί και στις συνειδήσεις και στις καρδιές του κόσμου» είπε και σημείωσε ότι «δηλώνουμε όλες και όλοι παρούσες και παρόντες και ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











619