Βλέπει Οικολόγους σήμερα για τις μεταρρυθμίσεις στην Υγεία ο Φίλιππος Πατσαλής


Με συνάντηση την οποία θα έχει με το Κίνημα Οικολόγων συνεχίζει σήμερα το δημόσιο διάλογο, σε πολιτικό επίπεδο, για το ΓΕΣΥ και την Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υγείας ο Υπουργός Υγείας, Φίλιππος Πατσαλής. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 14:30 στα γραφεία των Οικολόγων.

Υπενθυμίζεται πως σε ό,τι αφορά τις επαφές του Υπουργείου Υγείας με τα κοινοβουλευτικά κόμματα, ο Φίλιππος Πατσαλής συναντήθηκε ήδη την περασμένη εβδομάδα με τους ηγέτες του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ, ενώ στις 6 Οκτωβρίου έχει καθοριστεί συνάντηση με την ΕΔΕΚ. Αρνητική επί των δύο κυβερνητικών νομοσχεδίων-για το ΓΕΣΥ και την αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων- είναι η προσέγγιση του ΑΚΕΛ, ενώ από πλευράς ΔΗΚΟ είχε εκφραστεί η πρόθεση του κόμματος να μελετήσει το πλαίσιο που προκρίνει το Υπουργείο Υγείας και να επανέλθει με δικές του προτάσεις. Παρόμοια με τη στάση του ΑΚΕΛ διαφαίνεται μέσα από τις τοποθετήσεις αξιωματούχων του Κινήματος πως θα είναι και η στάση και της ΕΔΕΚ έναντι των κυβερνητικών νομοσχεδίων.

Σημειώνεται πως αύριο ο Υπουργός Υγείας θα ενημερώσει την αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή αναφορικά με την πορεία υλοποίησης του ΓΕΣΥ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











311