Βιωματικό Εργαστήριο στο Πανεπιστήμιο Κύπρου «Θεραπεία αποδοχής και δέσμευσης»


Βιωματική εκπαίδευση για επαγγελματίες και μεταπτυχιακούς φοιτητές εφαρμ. προγραμμάτων ψυχικής υγείας

Το Κέντρο Επιστημονικής Επιμόρφωσης, Αξιολόγησης και Ανάπτυξης (Κ.ΕΠ.Ε.Α.Α.) του Πανεπιστημίου Κύπρου σε συνεργασία με τη Δρα Μαρία Καρεκλά, Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου, Εγγεγραμμένη Κλινική Ψυχολόγο, ACT Trainer, διοργανώνει Βιωματική Εκπαίδευση για φοιτητές εφαρμοσμένων μεταπτυχιακών προγραμμάτων και επαγγελματίες ψυχικής υγείας, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι επαγγελματίες στον κλάδο τους. Κύριος στόχος είναι η εκπαίδευση στη Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης (ΘΑΔ) ως τρόπος αντιμετώπισης συχνών ψυχοπαθολογικών προβλημάτων και ανησυχιών που προκύπτουν κατά την κλινική πρακτική.

Η Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης αποτελεί μια από τις θεραπείες του τρίτου κύματος των Γνωστικο-συμπεριφορικών θεραπειών (ΓΣΘ) και έχει ως κύριο στόχο την αύξηση της ψυχολογικής ευελιξίας, βελτίωση της λειτουργικότητας των ανθρώπων και αύξηση της ικανότητας τους να δρουν σύμφωνα με τις προσωπικές τους αξίες.

Η Βιωματική Εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Ιουλίου 2018 (Τετάρτη 08:30–16:00 και Πέμπτη 09:00–13:00) στην Αίθουσα 008, ΧΩΔ02, στην Πανεπιστημιούπολη, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €250 για επαγγελματίες σε τομέα της Ψυχικής Υγείας και στα €100 για μεταπτυχιακούς φοιτητές εφαρμοσμένων προγραμμάτων σε τομέα της Ψυχικής Υγείας. Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Συμμετοχής μετά την ολοκλήρωση του βιωματικού εργαστηρίου.

Έντυπα αιτήσεων συμμετοχής διατίθενται στην ιστοσελίδα του Κ.ΕΠ.Ε.Α.Α. http://www.ucy.ac.cy/kepeaa/index.php/el/

Πληροφορίες: τηλ.: 22894151




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











280