Αύριο το πρωί αποφασίζουν οι κυβερνητικοί γιατροί για τη συμμετοχή τους στην απεργία


Στις έντεκα αύριο το πρωί, όπως πληροφορείται το ygeia-news, συνέρχεται τελικά εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών (ΠΑΣΥΚΙ), προκειμένου να αποφασιστεί κατά πόσο οι κυβερνητικοί γιατροί θα συμμετέχουν ή όχι στην 24ωρη παν-υπαλληλική απεργία της ερχόμενης Παρασκευής στο Δημόσιο.

Το Δ.Σ. της ΠΑΣΥΚΙ θα συνεδρίαζε την ερχόμενη Τρίτη. Ωστόσο, κατόπιν αιτήματος αρκετών μελών του Δ.Σ., κρίθηκε αναγκαία η επίσπευση της συνεδρίας, υπό το πρίσμα των εξελίξεων των τελευταίων ωρών και συγκεκριμένα της απόφασης της ΠΑΣΥΔΥ για καθολική απεργία στη Δημόσια Υπηρεσία στις 19 του μήνα.

Απούσες λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων θα είναι από την αυριανή συνεδρία του Δ.Σ. της ΠΑΣΥΚΙ η πρόεδρος της συντεχνίας Μάρω Κοντού και η γενική γραμματέας Χρύσα Τζιακούρη, χωρίς το γεγονός αυτό να αποτελεί εμπόδιο για τη λήψη απόφασης από τη συντεχνία.

Σημειώνεται πως στην 24ωρη απεργία της προσεχούς Παρασκευής θα λάβουν μέρος και οι νοσηλευτές, μέλη του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού της ΠΑΣΥΔΥ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











454