Άρχισε η παραλαβή σύγχρονων ηλεκτρικών κλινών για τις ανάγκες των δημόσιων νοσηλευτηρίων παγκύπρια


Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας για αναβάθμιση και βελτίωση των αυτόνομων δημοσίων νοσηλευτηρίων, το Υπουργείο Υγείας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), προχωρά στην έμπρακτη ενίσχυση και εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού των δημοσίων νοσηλευτηρίων, ώστε αυτά να μπορούν να ανταποκριθούν στο νέο περιβάλλον του ΓεΣΥ από την 1η Ιουνίου 2019.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Αγορών και Προμηθειών του Υπουργείου Υγείας ξεκίνησε την παραλαβή 469 νέων ηλεκτρικών κλινών, οι οποίες ήδη τοποθετούνται στα νοσηλευτήρια παγκύπρια, σύμφωνα με τις ανάγκες. Η διαδικασία τοποθέτησης όλων των κλινών θα ολοκληρωθεί εντός Απριλίου.

Η Σύμβαση, ύψους πέραν του €1 εκ., προνοεί για προμήθεια 469 ηλεκτρικών κλινών για τις ανάγκες των δημοσίων νοσηλευτηρίων παγκύπρια, με δικαίωμα προαίρεσης για 185 κλίνες. Σύμφωνα με τη Σύμβαση, η ανάδοχος εταιρεία θα παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας για τον εν λόγω εξοπλισμό για διάρκεια πέντε ετών.

Επιπρόσθετα, έχουν αγοραστεί ηλεκτρικά παιδιατρικά κρεβάτια για τις ανάγκες Τμημάτων του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ’, των οποίων η παράδοση θα ολοκληρωθεί επίσης εντός Απριλίου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











225