Δωρεάν σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών του Υπ. Υγείας σε συνεργασία με την Kids Save Lives


Το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την Ανθρωπιστική Οργάνωση KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές, προσκαλούν το κοινό σε διαδικτυακό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες (παιδιά, εφήβους, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, πολίτες και επαγγελματίες υγείας), την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023, ώρα 6:00μ.μ. – 9:30μ.μ.

Το σεμινάριο “iSAVElives First Responder Education” παρέχεται δωρεάν, με σκοπό την προετοιμασία των πολιτών για ενεργοποίηση και συμμετοχή στο καινοτόμο application iSAVElives. Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε οικογένειες, σχολεία, επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς.

Τονίζεται ότι κάθε χρόνο 350,000 συνάνθρωποι μας παθαίνουν καρδιακή ανακοπή (Ευρώπη). Η άμεση έναρξη Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης από τους παρευρισκόμενους, η έγκαιρη χρήση ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή και η χρήση καινοτόμων εφαρμογών ενημέρωσης και ενεργοποίησης των πιστοποιημένων Πρώτων Ανταποκρινόμενων της Κοινότητας, αυξάνουν θεαματικά το ποσοστό επιβίωσης των θυμάτων (50-70%), ενισχύοντας καταλυτικά το έργο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

YOUTUBE LINK: https://www.youtube.com/watch?v=KoBuW-yTwM4
(Παράκληση για σύνδεση ΜΕΧΡΙ τις 17:50, επιλέξτε
από τώρα την ΕΓΓΡΑΦΗ σας πατώντας το κουδουνάκι)

Η σειρά μαθημάτων και δράσεων αφορά το τριετές μνημόνιο συνεργασίας και συναντίληψης του Υπουργείου Υγείας με την ανθρωπιστική οργάνωση KIDS SAVELIVES, για τη Δημόσια Υγεία και τη διάσωση μίας ανθρώπινης ζωής. 

Υπουργείο Υγείας

26 Ιανουαρίου 2023

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











735