Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών


Το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την Ανθρωπιστική Οργάνωση KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές,  προσκαλούν σε διαδικτυακό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες (παιδιά, εφήβους, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, πολίτες και επαγγελματίες υγείας), την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023, ώρα 18:00 – 21:30 (παράκληση για σύνδεση μέχρι τις 17:45).

Το σεμινάριο “iSAVElives First Responder Education” παρέχεται δωρεάν, με σκοπό την προετοιμασία των πολιτών για ενεργοποίηση και συμμετοχή στο καινοτόμο application iSAVElives. Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε οικογένειες, σχολεία, επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς.

Τονίζεται ότι κάθε χρόνο 350,000 συνάνθρωποι μας παθαίνουν καρδιακή ανακοπή (Ευρώπη). Η άμεση έναρξη Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης από τους παρευρισκόμενους, η έγκαιρη χρήση ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή και η χρήση καινοτόμων εφαρμογών ενημέρωσης και ενεργοποίησης των πιστοποιημένων Πρώτων Ανταποκρινόμενων της Κοινότητας, αυξάνουν θεαματικά το ποσοστό επιβίωσης των θυμάτων (50-70%), ενισχύοντας καταλυτικά το έργο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

(Το σεμινάριο υποστηρίζει μέχρι 1,000 συνδέσεις, ολοκληρώστε άμεσα την προεγγραφή)

ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ: Απαιτείται η προεγγραφή στο link https://kidssavelives.gr/isavelives-free-webinar/

(Ή επίλεξε WWW.KIDSSAVELIVES.GR | ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ | iSAVElives FREE Webinar|ΕΓΓΡΑΦΗ)

1. Πριν τη συμμετοχή σου στην εκπαίδευση, συνιστούμε να παρακολουθήσετε το video Βασικής Υποστήριξης της Ζωής https://tinyurl.com/62ayz7cw, στο κανάλι του KIDS SAVE LIVES στο YouTube, το οποίο διδάσκει με απλό τρόπο την αντιμετώπιση ενός θύματος καρδιακής ανακοπής από κάθε παρευρισκόμενο. Συνιστούμε την ΕΓΓΡΑΦΗ και την παρακολούθηση 70 επιπλέον εκπαιδευτικών videos (αντιμετώπιση πνιγμονής, πνιγμού, αναίσθητου θύματος, σπασμών επιληπτικής κρίσης κ.α.).

 2. Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν και ΠΑΙΔΙΑ (συνήθως άνω των 11 ετών), αρκεί να το δείτε με διασκεδαστικό τρόπο: Μπορείτε να φτιάξετε μαζί τους ένα Αυτοσχέδιο Εκπαιδευτικό Πρόπλασμα ή Αυτοσχέδιο Εκπαιδευτικό Απινιδωτή με απλά υλικά του σπιτιού, παίζοντας & δημιουργώντας τον σπιτικό σας Σταθμό Πρώτων Βοηθειών. Εμπιστευτείτε τις άπειρες ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ τους, κατεβάστε τις οδηγίες από εδώ: https://kidssavelives.gr/ diasosi/

Η σειρά μαθημάτων και δράσεων αφορά το τριετές μνημόνιο συνεργασίας και συναντίληψης του Υπουργείου Υγείας με την ανθρωπιστική οργάνωση KIDS SAVELIVES, για τη Δημόσια Υγεία και τη διάσωση μίας ανθρώπινης ζωής.

Επιστημονική Στήριξη: Καρδιολογική Κλινική Γ.Ν. Λευκωσίας, ΟΚΥπΥ

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | SITE KIDS SAVE LIVES

edu@kidssavelives.gr

https://kidssavelives.gr/

Υπουργείο Υγείας

16 Ιανουαρίου 2023




Comments (1)

  1. Ελένη Κατσένη :
    Jan 22, 2023 at 05:14 PM

    Με ενδιαφέρει να παρακολουθήσω πρώτες βοήθειες και θέλω να πάρω τις γνώσεις αυτού.


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











798