Αναδιοργάνωση με στόχο την ενδυνάμωση ΙΝΓΚ, Ογκολογικού και Αντιναρκωτικού Συμβουλίου


Αλλαγές με στόχο την ενδυνάμωση συνδεδεμένων με το Υπουργείο Υγείας Οργανισμών, όπως είναι το Ογκολογικό Κέντρο, το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής και το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο, προανήγγειλε ο Φίλιππος Πατσαλής.

Η αναδιοργάνωση των Οργανισμών αυτών και οι επιχειρούμενες αλλαγές, στοχεύουν, σύμφωνα με τον κ. Πατσαλή, στην ενδυνάμωση των συγκεκριμένων βραχιόνων του κράτους, που εξυπηρετούν την υγεία του πολίτη. «Χρειάζονται κάποιες αναδιαρθρώσεις», υπέδειξε ο Υπουργός Υγείας, επισημαίνοντας πάντως, πως ο τομέας αυτός λειτουργεί ίσως καλύτερα από άλλους τομείς του δημοσίου. «Όμως», σημείωσε ο Φίλιππος Πατσαλής, «δεν μπορούμε ποτέ να επαναπαυόμαστε λέγοντας ότι αυτοί οι Οργανισμοί δουλεύουν μια χαρά, άρα τους αφήνουμε όπως είναι. Χρειάζεται συνεχής αναβάθμιση».

Ο Υπουργός Υγείας μιλούσε στο πλαίσιο του δημόσιου διαλόγου που πραγματοποιήθηκε χθες στη Λευκωσία, κατά τον οποίο ανέλυσε τις επερχόμενες μεταρρυθμίσεις στον τομέα της υγείας και ειδικότερα τα νομοσχέδια για το ΓΕΣΥ και την αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











631