Αναβολή της συζήτησης στη Μεικτή Επιτροπή Προσωπικού για την αυτονόμηση ζήτησε η ΠΑΣΥΔΥ


Αναβολή της συζήτησης στην Μεικτή Επιτροπή Προσωπικού(ΜΕΠ) σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο της αυτονόμησης των κρατικών νοσηλευτηρίων έχει ζητήσει η ΠΑΣΥΔΥ.

Όπως ανέφερε στο Ygeia-News o πρόεδρος του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ Πρόδρομος Αργυρίδης, η ΠΑΣΥΔΥ με γραπτή επιστολή της έχει ζητήσει αναβολή της συζήτησης του θέματος στην ΜΕΠ, ώστε να δοθεί χρόνος να καταθέσουν οι Κλάδοι τις τοποθετήσεις και απόψεις τους, να κωδικοποιηθούν όλες οι θέσεις, να διαμορφωθεί οριστική θέση από την ΠΑΣΥΔΥ και τότε να προχωρήσει η Οργάνωση στη συζήτηση ενώπιον της ΜΕΠ.

«Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο ζητούμε την αναβολή, είναι γιατί με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο διακυβεύεται το στάτους των δημόσιων νοσοκομείων, καθώς και τα δικαιώματα πέντε χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων. Μιλάμε για ένα πολύ σοβαρό θέμα για το οποίο δεν μπορούμε να διαμορφώσουμε θέση σε σύντομο χρονικό διάστημα, χρειάζεται σοβαρότατη μελέτη, όχι μόνο από πλευράς ΠΑΣΥΔΥ, αλλά και εμπειρογνωμόνων, τους οποίους η ΠΑΣΥΔΥ συμβουλεύεται», τόνισε ο κ. Αργύριδης.

Διαβάστε εδώ: Πρ. Αργυρίδης: Άμεση αντίδραση με απεργιακές κινητοποιήσεις αν το νομοσχέδιο προχωρήσει για έγκριση




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











338