Αν. Ανθούση: Οι συνάδελφοι ξέμειναν από επιχειρήματα και ψάχνουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα


Στην αντεπίθεση περνά η πρόεδρος του Κλάδου Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Υπηρεσιών ΠΑΣΥΔΥ Αναστασία Ανθούση, απαντώντας σε όσα αναφέρει και αφορούν το πρόσωπό της η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Φαρμακοποιών(ΠΑΣΥΚΥΦΑ).

Η κ. Ανθούση, σε δήλωσή της στο Ygeia-News, αναφέρει πως «οι ‘’συνάδελφοι’’ έχουν ξεμείνει από επιχειρήματα και ψάχνουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Προφανώς, μπήκαν σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που δεν τους βγήκε και αναζητούν να βρουν τον αποδιοπομπαίο τράγο». Επιστρέφοντας τα πυρά, η πρόεδρος του Κλάδου Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Υπηρεσιών ΠΑΣΥΔΥ επισημαίνει πως «όσον για το θέμα του ασυμβίβαστου, τους δίνω πίσω την πάσα, αφού κανονικά γι’ αυτούς ασυμβίβαστο θα έπρεπε να καταλογίζεται και το γεγονός ότι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΣΥΚΥΦΑ είναι στενοί συνεργάτες του Διευθυντή των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών».

Αναλυτικά η δήλωση της προέδρου του Κλάδου Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Υπηρεσιών ΠΑΣΥΔΥ, Αναστασίας Ανθούση: «Μετά και από τις τελευταίες δηλώσεις της ΠΑΣΥΚΥΦΑ, προφανώς οι ‘’συνάδελφοι’’ έχουν ξεμείνει από επιχειρήματα και ψάχνουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Προφανώς, μπήκαν σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που δεν τους βγήκε και αναζητούν να βρουν τον αποδιοπομπαίο τράγο. Εάν η απόφασή τους για στάση εργασίας και προσπάθειά τους για διάσπαση του Κλάδου στηρίχθηκε στο γεγονός ότι θα συμμετέχω ως πρόεδρος του ΚΥΦΥ στη συνάντηση, λυπούμε για τις επιλογές τους και απολογούμαι εκ μέρους τους στον Κύπριο ασθενή για την ανεύθυνη στάση που έχουν τηρήσει. Εάν τους ένοιαζε πραγματικά ο εποικοδομητικός διάλογος, θα έρχονταν στη συνάντηση τη Δευτέρα να ενώσουμε τις φωνές μας. Εκτός και αν έχουν άλλες ατζέντες, που σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται η διαφύλαξη των δικαιωμάτων των συναδέλφων και η αναβάθμιση του φαρμακοποιού και του τεχνικού φαρμακείου στην μεγάλη εικόνα των μεταρρυθμίσεων στον τομέα της υγείας. Όσον για το θέμα του ασυμβίβαστου, τους δίνω πίσω την πάσα, αφού κανονικά γι’ αυτούς ασυμβίβαστο θα έπρεπε να καταλογίζεται και το γεγονός ότι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΣΥΚΥΦΑ είναι στενοί συνεργάτες του Διευθυντή των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών. Εμείς, παραμένοντας πιστοί στις θέσεις μας, θα προσέλθουμε στη συνάντηση με τον Υπουργό με καλή θέληση για εποικοδομητικό διάλογο, για να του μεταφέρουμε τις όποιες ανησυχίες και απορίες έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες από την παραφιλολογία. Ο ΚΥΦΥ, θα δώσει επίσης το παρών του την Τρίτη, στη συνάντηση του Υπουργού με τους επαγγελματίες των Κλάδων Υγείας της ΠΑΣΥΔΥ. Και όπως είθισται, θα καλέσουμε τα μέλη μας σε έκτακτη Γενική Συνέλευση για ενημέρωση και συζήτηση επί των όσων θα έχουν λεχθεί κατά τις συναντήσεις με τον Υπουργό Υγείας».

Διαβάστε εδώ: ΠΑΣΥΚΥΦΑ: Ανοικτοί σε διάλογο, αλλά όχι σε μια συνάντηση άνευ περιεχομένου και ουσίας




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











324