Alexander College: Χάρισε δύναμη με τα μαλλιά σου…για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!


Το Alexander College, σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη στήριξη του Δήμου Λάρνακας, διοργανώνουν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, 10:00πμ μέχρι 6:00μμ, στην Πλατεία Ερμού στη Λάρνακα, τη φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Χάρισε δύναμη με τα μαλλιά σου…για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!»

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του νέου στόχου του Καραισκάκειου Ιδρύματος, την ανέγερση εξειδικευμένου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου.

Το Alexander College, στο πλαίσιο της Εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης που εφαρμόζει εδώ και χρόνια, έχει εντάξει και τον πυλώνα της υγείας, προσφέροντας ενεργά μέσω της διοργάνωσης διαφόρων εκδηλώσεων στο κοινωνικό σύνολο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνονται εισφορές αξίας €10 (ανά κούρεμα) αφού οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κόβουν τα μαλλιά τους (κομμωτές θα βρίσκονται στο χώρο) είτε συμβολικά είτε θα μπορούν να τα δωρίζουν αν είναι 25 εκ. και πάνω.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί και δειγματοληψία για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, για ενίσχυση του Κυπριακού Αρχείου Δοτών.

Στις 9 Σεπτεμβρίου λοιπόν, σας περιμένουμε όλους στην Πλατεία Ερμού στη Λάρνακα (πλησίον DSTRKT) για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











304