Αινιγματική ανάρτηση στο FB από τον πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαίων


Σκέψεις για παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαίων φωτογραφίζει με ανάρτησή του τη Δευτέρα στο FB, o πρόεδρος του Συνδέσμου, Ιωάννης Λεοντίου. Η αινιγματική ανάρτηση του κ. Λεοντίου, έρχεται σε συνέχεια πληροφοριών που τον ήθελαν να είναι το τελευταίο διάστημα έντονα προβληματισμένος από την τροπή των διεργασιών σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες διαμόρφωσης κοινών θέσεων των Φορέων νοσηλευτικής γύρω από τα προσχέδια των νομοσχεδίων για το ΓΕΣΥ και την αυτονόμηση των κρατικών νοσηλευτηρίων, και ειδικότερα σε σε ό,τι αφορά τις διαφωνίες που φαίνεται να προκύπτουν ως προς την τακτική που οι Φορείς νοσηλευτικής θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Πιο κάτω παραθέτουμε αυτούσια την ανάρτηση του προέδρου του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαίων, ξεκαθαρίζοντας πως το συμπέρασμα περί φωτογράφισης σκέψεων παραίτησης, εξάγεται από το ygeia-news, ως απόρροια του παρασκηνίου το οποίο είναι σε θέση να γνωρίζει πως λαμβάνει χωρά τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις του Κλάδου των νοσηλευτών και πως σε καμία περίπτωση δεν αναφερόμαστε ή βασιζόμαστε σε οποιαδήποτε επίσημη πληροφόρηση γύρω από το θέμα πιθανής ή όχι παραίτησης του κ. Λεοντίου. Εξ' ου και στον τίτλο του παρόντος κειμένου, κάνουμε λόγο για αινιγματική ανάρτηση...

Η ανάρτηση Λεοντίου

«Η συνέχεια χωρίς τίτλους. Ένας διαχρονικά φθίνων συνδετικός κρίκος με αυτό που αγάπησες και δούλεψες με πάθος. Δεν είναι καθόλου εύκολο βέβαια, όπως δεν ήταν ποτέ εύκολο να αποδεκτείς ότι στην πορεία ενός αγώνα θα έπρεπε να βάζεις και το ενδεχόμενο αποτυχίας, την οποία ποτέ δεν προσμετρούσες και συνέχιζες πεισματικά με το: Πάντα Μπροστά και όλο ψηλότερα!

Έχει καταλήξει σε παραλυτική δύναμη το όραμα που σε κρατούσε γεμάτο αυτοπεποίθηση και όρεξη για αγώνα και αυτό ήταν πέραν των δικών σου δυνάμεων για τον απλούστατο λόγο ότι είσαι και ‘συ άνθρωπος, ένας κοινός θνητός.

Και προσπάθησες, ειδικά για να μην νοιώθεις ότι έχεις νικηθεί χωρίς να ξέρεις γιατί αγωνίστηκες. Είχες εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και πίστευες ότι αυτό ήταν αρκετό να πετύχεις όλους τους στόχους σου χρησιμοποιώντας τη λογική. Κατέβαλες προσπάθεια για να λειτουργήσεις σε αρμονία με άλλους εκφράζοντας τις απόψεις σου ελεύθερα. Είναι, όμως, και οι άλλοι άνθρωποι. Και οι άνθρωποι δεν είναι όλοι οι ίδιοι. Δεν μπορείς να υποψιαστείς καν τι κουβαλά ο καθένας μέσα του, ποια τα κίνητρα του και ποιες οι βλέψεις του. Τόσο απλά. Τελέψαμε με αυτό λοιπόν.

Πάμε παρακάτω.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΟΝΤΙΟΥ

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











330