5η Ημερίδα Συνεχιζόμενης Επιμόρφωσης στην Οπτομετρία-7η Απριλίου 2019


Ο Σύνδεσμος Οπτομετρών Κύπρου, προσκαλεί όλα τα μέλη του, όπως και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Οπτικών Κύπρου, στην 5η Ημερίδα Συνεχιζόμενης Επιμόρφωσης στην Οπτομετρία. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο Αμαθούς στη Λεμεσό υπό την αιγίδα του Οπτικού Συμβουλίου του Υπουργείου Υγείας. Η συμμετοχή σε αυτή θα συνοδεύεται με πιστοποιητικό παρακολούθησης, το οποίο είναι απαραίτητο για σκοπούς ανανέωσης της επαγγελματικής άδειας όλων των εγγεγραμμένων οπτικών και τεχνικών οπτικών.

Η 5η Ημερίδα Συνεχιζόμενης Επιμόρφωσης στην Οπτομετρία, η οποία απευθύνεται κατ’ εξοχή σε επαγγελματίες του τομέα, θα φιλοξενήσει διακεκριμένους ομιλητές τόσο από την Κύπρο αλλά και από το εξωτερικό, οι οποίοι και θα παρουσιάσουν επιστημονικά θέματα από το ευρύ φάσμα της Οπτομετρίας. Επαγγελματίες οπτομέτρες, ακαδημαικοί-ερευνητές, αλλά και οφθαλμίατροι θα πλαισιώσουν ο καθένας από τον τομέα του, το υψηλό επίπεδο της επιμόρφωσης που ο Σύνδεσμος Οπτομετρών στοχεύει κάθε χρόνο να παρέχει σε όλους τους συνέδρους.

Κατά την 5η μερίδα Ε.Ε. στην Οπτομετρία, τις πρωινές διαλέξεις θα συμπληρώσουν για ακόμα μια χρονιά, απογευματινά εργαστήρια, τα οποία θα πραγματοποιηθούν από έμπειρους ομιλητές. Η οργανωτική επιτροπή ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους ότι η συμμετοχή στα απογευματινά εργαστήρια πρέπει να δηλωθεί εκ των προτέρων το αργότερο μέχρι την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, συμπληρώνοντας το σχετικό Έντυπο Συμμετοχής (το οποίο έχει σταλεί ηλεκτρονικώς και ταχυδρομικώς με το πλήρες πρόγραμμα της Ημερίδας). Η προκράτηση και η προπληρωμή των θέσεων για τα απογευματινά εργαστήρια είναι απαραίτητη λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και πέρσι, έτσι και φέτος για την εν λόγω Ημερίδα, ο Σύνδεσμος Οπτομετρών Κύπρου έχει αιτηθεί επιτυχώς από το GOC (General Optical Council) Μεγάλης Βρετανίας αναγνωρισμένο αριθμό CET points, τα οποία και οι παραβρισκόμενοι σύνεδροι θα μπορούν να εξασφαλίσουν εφόσον είναι και μέλη του GOC Μεγάλης Βρετανίας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











494