5η Ετήσια Επιστημονική Ημερίδα, «Ακτινοθεραπεία: Μια πολύπλοκη ιατρική πράξη»


Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου οργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Ιερού Ναού Αγίου Λαζάρου, στη Λάρνακα και την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης», στη Λεμεσό την 5η Ετήσια Επιστημονική Ημερίδα «Ακτινοθεραπεία: Μια πολύπλοκη ιατρική πράξη». Η διοργάνωση πραγματοποιείται με τη στήριξη των Συνδέσμων Ασθενών Europa Donna Κύπρου, Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή», Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου και Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων τις μνήμη της Χριστίνας Α. Αποστόλου.

Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου είναι ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα με πέραν των 2100 εγγεγραμμένων μελών που στόχο έχει την οικονομική βοήθεια παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις και την οικονομικής στήριξη τους στη προσπάθειά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα καλύτερο μέλλον, καθώς επίσης και άλλες αγαθοεργίες.

Το Ίδρυμα είναι στην μνήμη της Χριστίνας Α. Αποστόλου που απεβίωσε, σε ηλικία 44 χρόνων την 01/01/2006 μετά από μια μακρόχρονη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Το Ίδρυμα από την ίδρυση του έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο προσφοράς προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Έχει βοηθήσει δεκάδες παιδιά για θεραπεία στην Κύπρο ή/και το εξωτερικό, ολοκλήρωσε διάφορα έργα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα σε όλη την Κύπρο και δημιούργησε αρκετά έργα ευποιίας με άμεσο στόχο το παιδί. Ίδρυσε την «Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου» και την «Τράπεζα Αίματος Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου».

Μετά από όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου δεν μπορούσε να μείνει αδιάφορο. Έτσι ανάλαβε αμέσως την πρωτοβουλία και στα πλαίσια των οικονομικών του δυνατοτήτων προσφέρει βοήθεια σε άπορους μαθητές σχολείων σε όλη την Κύπρο. Τα έσοδα του Ιδρύματος είναι αποτέλεσμα εκδηλώσεων, εράνων και δωρεών.

Για την καλύτερη οικονομική διαχείριση του Ιδρύματος, αλλά και για εισφορές-δωρεές από όσους θα το επιθυμούν έχουν ανοιχτεί οι πιο κάτω τραπεζικοί λογαριασμοί:

*Τράπεζα Κύπρου: 0556-01-020199

*Άλφα Τράπεζα: 430-101-001662-5

*Συνεργατικό Ταμιευτήριο Αμμοχώστου-Λάρνακας: 03430-4011272-0.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











922