4η Παγκύπρια Ημερίδα Βρεφών Πανεπιστημιακού Νηπιαγωγείου


Το Νηπιαγωγείο «Λητώ Παπαχριστοφόρου» και ο Βρεφοκομικός Σταθμός του Πανεπιστημίου Κύπρου σας προσκαλούν σε εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα: Δυναμώνοντας τη μάθηση και την ανάπτυξη των Βρεφών. Σχέσεις, Φροντίδα, Παιχνίδι», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στις 9.00πμ στην αίθουσα 010 (κάτω από το Nero Cafe) στο κτήριο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων στην Πανεπιστημιούπολη.

Εισηγητές της ημερίδας οι : Δρ. Ειρήνη Παφίτη - Δημητρίου, Παιδίατρος, Νίκη Παναγιώτου, Πρώτη Νοσηλευτικός Λειτουργός, Μαία, Μιράντα Σιδερά – Κοινωνικός Επιστήμονας με ειδίκευση στην Ψυχολογία και Άννα Λυσιώτου – Εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος.

Καθ΄ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση με περίπτερα τα οποία θα προωθούν διάφορα προϊόντα για την ανάπτυξη και την μάθηση των βρεφών καθώς και οργανισμοί οι οποίοι θα ενημερώνουν για θέματα τα οποία αφορούν τα βρέφη και τις ανάγκες τους. Επιπρόσθετα θα υπάρχει έκθεση αυτοσχέδιων βρεφικών παιχνιδιών των Νηπιαγωγών του Πανεπιστημιακού Νηπιαγωγείου

Κόστος συμμετοχής στην ημερίδα:

10 ευρώ για φοιτητές και 12 ευρώ για εκπαιδευτικούς και γονείς (περιλαμβάνει πιστοποιητικό παρακολούθησης, κύρια σημεία από τις παρουσιάσεις των ομιλητών, εκπαιδευτικό υλικό για τα βρέφη καθώς και δεξίωση)

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του σχολείου.

http://www.ucy.ac.cy/nursery/el/announcements




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











362