Η Υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Τροόδους


«Στόχος της κυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη είναι η έμπρακτη στήριξη του Νοσοκομείου Τροόδους και η συνεχής βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών στους κατοίκους των ορεινών περιοχών».

Αυτό επεσήμανε η Υπουργός Υγείας Δρ Πόπη Κανάρη, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα, στο Νοσοκομείο Τροόδους.

Η κα υπουργός εξέφρασε την ικανοποίηση της για την αναβάθμιση που επιτεύχθηκε κατά το τελευταίο διάστημα, τόσο σε επίπεδο κτιριακών εγκαταστάσεων, όσο και σε καρδιολογικό και πνευμονολογικό εξοπλισμό. Διαβεβαίωσε πως η ενίσχυση του Νοσοκομείου Τροόδους θα συνεχιστεί, σημειώνοντας πως εντός του έτους που διανύουμε, θα εγκατασταθεί στο Νοσοκομείο, αξονικός τομογράφος.

Ανέφερε ωστόσο πως υπάρχουν και άλλα θέματα, στα οποία θα πρέπει να δοθούν λύσεις, όπως για παράδειγμα η αναβάθμιση του Παθολογικού Τμήματος.

«Μέσα από τις επισκέψεις που θα πραγματοποιούμε σε συχνή βάση, σε συνεργασία με τον ΟΚΥπΥ, όπως και με τους κοινοτάρχες Πελενδρίου, Κυπερούντας και Αγριδίου, θα προωθήσουμε περισσότερα έργα και θα στηρίξουμε το νοσοκομείο», τόνισε η Δρ Κανάρη.

Κατέληξε δε λέγοντας πως μέσω της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους των ορεινών περιοχών, θα ενισχυθεί η προσπάθεια για αντιμετώπιση της αστυφιλίας.

(ΔΚ)




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











478