Ο προπονητής του Ολυμπιακού Π., Ν. Μπλατ που ανακοίνωσε ότι πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση


ΑΘΗΝΑ (ΚΥΠΕ)- Με γραπτή του δήλωση, η οποία δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ο προπονητής μπάσκετ της ομάδας Ντέιβιντ Μπλατ αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με πρωτοπαθή προϊούσα πολλαπλή σκλήρυνση.

Ο Αμερικανός προπονητής με μία μακροσκελή δήλωση αναφέρεται στο πρόβλημα υγείας και τον τρόπο που το αντιμετωπίζει, σημειώνοντας ότι μετά το πρώτο σοκ, αποφάσισε να συνεχίσει την προπονητική. Παράλληλα, ευχαριστεί τους ανθρώπους που στέκονται στο πλευρό του και υπογραμμίζει ότι θέλει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους “ώστε να συνεχίσουν τη ζωή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ποτέ, ποτέ, μα ποτέ να μην παραδίνονται ή να μην εγκαταλείπουν”.
 “Είμαι προπονητής και δουλεία μου είναι να ηγούμαι, να διδάσκω και να εμπνέω πολλούς ανθρώπους. Το ότι δεν είμαι τόσο ευκίνητος ή ενεργός δεν επηρεάζει τη νοητική μου ικανότητα στο να κάνω αυτά τα πράγματα. Είμαι τυχερός. Έχω σπουδαίους γιατρούς, προπονητές, φυσικοθεραπευτές και διοίκηση, που δέχονται τις δυσλειτουργίες μου και με βοηθούν να τις ξεπεράσω. Πως είναι δυνατόν να παραπονεθώ; Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ και δεν θα το κάνω. Θα ήταν χαμένη ενέργεια και από τη στιγμή που ζητώ από τους παίκτες μου και το προσωπικό να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, πρέπει να ζητήσω ή πιο σωστά να απαιτήσω από τον εαυτό μου να κάνει ακριβώς το ίδιο”, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο προπονητής του Ολυμπιακού. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1038